Δυσαρέσκεια στη Lotus για το συμβάν των Maldonado και Grosjean

Σχετικά άρθρα

Lotus F1 Team

Η εικόνα μιας πληγωμένης Lotus ήταν και πάλι γεγονός στον χθεσινό αγώνα. Ο Pastor Maldonado είχε επαφή με τον Romain Grosjean, με αποτέλεσμα το δεξί endplate της πίσω αεροτομής του Βενεζουελάνου να σπάσει. Η βρετανική ομάδα, τον κάλεσε στα pits για ν’ αφαιρέσει ένα επικίνδυνο κομμάτι, και ο αγώνας συνεχίστηκε. Ωστόσο, όταν συνειδητοποίησαν ότι οι πιθανότητες για να τερματίσουν στην 10άδα ήταν μηδενικές, αποφάσισαν πως ήταν καλύτερο να εγκαταλείψουν.

Μόνο ευχάριστο θέαμα δεν είναι για μία ομάδα να βλέπει τους οδηγούς της να μην μπορούν να έχουν «αναίμακτη» μάχη, έτσι ο Alan Permane, επί κεφαλής λειτουργιών πίστας, είναι δικαιολογημένα ενοχλημένος από το συμβάν, που κόστισε βαθμούς στην ομάδα.

Alan Permane

Φυσικά και είμαι πολύ λυπημένος. Και οι δύο χτυπάνε τα κεφάλια τους κατά κάποιον τρόπο. Είναι δύσκολο να δείξουμε με το δάχτυλο έναν από τους δύο, αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Δεν πρέπει να το κάνουν αυτό, τους το ξεκαθάρισα πριν από τον αγώνα και δεν περίμενα πως θα το κάνουν. Είναι κρίμα, επειδή και τα δύο αυτοκίνητα ήταν δυνατά, και ειδικά ο Pastor είχε έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Πήραμε το μήνυμα από τον Charlie (Whiting). Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κινούταν συνέχεια και ήταν επικίνδυνο σε περίπτωση που έφευγε και χτυπούσε κάποιον, έτσι τον βάλαμε στα pits και βγάλαμε ένα κομμάτι. Οι υπεύθυνοι κοιτούσαν την τηλεόραση και είχε σταθεροποιηθεί λίγο. Όμως, βλέποντας ότι δεν θα καταφέρναμε κάτι στον αγώνα, αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε στο τελευταίο pit stop. Δεν υπήρχε λόγος να πάρουμε κάποιο ρίσκο.

https://www.youtube.com/watch?v=MwsB1CeVyyQ

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...