Αστυνομικοί πιθανότατα συλλαμβάνουν λάθος οδηγό

Σχετικά άρθρα

Police FAIL

Το γεγονός ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, τους κάνει αυτομάτως επιρρεπείς στα λάθη, τα οποία κάποιες φορές μπορούν να οδηγήσουν στη σύλληψη του λάθος ανθρώπου, και άντε μετά να βρει το δίκιο του. Κάτι παρόμοιο μάλλον συνέβη στο Detroit των ΗΠΑ, και δεν φαίνομαι σίγουρος, γιατί οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.

Το παρακάτω video είναι τραβηγμένο από μία κάμερα στο ταμπλό, και η δράση αρχίζει όταν ένα Dodge Challenger Scat Pack περνάει με μεγάλη ταχύτητα από δεξιά. Στην συνέχεια, ένα περιπολικό δείχνει πως το ακολουθεί, όμως λίγο αργότερα βλέπουμε πως οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει ένα άλλο Challenger!

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν όντως έκαναν λάθος ή αν και ο οδηγός του συγκεκριμένου Dodge έκανε κάποια παράβαση. Τα στοιχεία, δυστυχώς, δε βοηθούν, πάντως το Challenger με τις μαύρες ζάντες δε φαίνεται πουθενά, άρα μάλλον δεν έχει συλληφθεί.

Ανανέωση: Τελικά η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε τον λάθος άνθρωπο και τον άφησε ελεύθερο.

Πηγήcamaro5

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...