Renault Sandero RS, Skoda Fabia R5 Combi και Audi RS3 Sedan [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Renault Sandero RS2

Ακόμα περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Sandero RS αλλά όπως συνηθίζεται τελευταία, οι καλλιτέχνες του διαδικτύου πρόλαβαν την Renault και μας δίνουν μία ιδέα για το πώς μπορεί να είναι το προσιτό hot hatch που δυστυχώς (;) προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Το σχέδιο μας δείχνει ένα Sandero με bodykit, μεγάλες ζάντες, LED φώτα ημέρας και χαμηλωμένη ανάρτηση. Προφανώς δεν θα απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Κάτω από το καπό δε, βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός, δίλιτρος κινητήρας με απόδοση 150 ίππων που θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό, 6-τάχυτο κιβώτιο.

17407984085_19e4b8568a_o

Η Skoda, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα κατεβάσει ένα πρωτότυπο Fabia Combi R5 στο φετινό Wörthersee και ένας άλλος καλλιτέχνης αποφάσισε να κάνει το σχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα πιο ρεαλιστικό. Όπως βλέπεις, το αγωνιστικό station wagon έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα τόσο στον εμπρός προφυλακτήρα όσο και στο καπό, μεγάλες ζάντες, φαρδύτερα φτερά και μία κεντρική εξάτμιση με mini-διαχύτες αριστερά και δεξιά της. Για την κίνηση, φροντίζει όπως και στο Fabia R5 ένας υπερτροφοδοτούμενος 1600άρης με 300 άλογα που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο, σειριακό κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

17145990157_4d39660fd7_b

Το τελευταίο σχέδιο, αφορά ένα αυτοκίνητο που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά για να είμαι ειλικρινής, θα μου φαινόταν περίεργο να μην πάρει το πράσινο φως. Μιλώ για το Audi RS3 Sedan. Οι επιρροές από το A3 clubsport quattro concept των 525 ίππων είναι εμφανείς και αυτό δεν είναι καθόλου κακό κατά την γνώμη μου. Στην έκδοση παραγωγής όμως, ο πεντακύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας θα αποδίδει περισσότερα από 340 αλλά λιγότερα από 525 άλογα.

rs3 sedan

ΠηγήDesign RM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...