Η Jaguar δεν αποκλείει ένα μικρό crossover

Σχετικά άρθρα

Jaguar-F-Pace-2016-Spy-Photos-3

Η Jaguar ακόμα δεν έχει λανσάρει την F-Pace αλλά ήδη σκέφτεται το επόμενο βήμα της. Η ευρύτερη κατηγορία των crossovers ενδείκνυται για επέκταση –είτε προς τα πάνω σε μέγεθος, είτε προς τα κάτω- και η Αγγλική εταιρία έχει ανάγκη των όγκο πωλήσεων.

Ο Steven de Ploey, Brand Director της Jaguar δήλωσε χαρακτηριστικά:

Μία οικογένεια SUV δεν έχει αποφασιστεί αλλά την κοιτάζουμε ως πρόταση. Έχουμε την αρχιτεκτονική και την δυνατότητα με την Land Rover να πάμε αριστερά ή δεξιά, πάνω ή κάτω. Αλλά θα το κάνουμε με δύο προϋποθέσεις. Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι δυναμικά ικανό και να πληροί τα σχεδιαστικά μας standards.

Και συμπλήρωσε ότι “αν θέλουμε να επεκταθούμε, ένα compact μοντέλο είναι η προφανής ευκαιρία”. Ωστόσο δεν πρέπει να βιαστούμε. Ναι, η δημιουργία μίας SUV οικογένειας είναι προοπτική αλλά μιλάμε μακροπρόθεσμα. Άλλωστε, όπως αναφέρει ο ίδιος ο de Ploey, “υπάρχει η πρόκληση του κόστους. Θα χρειαστούμε μία νέα πλατφόρμα. Αυτή που έχουμε είναι ευέλικτη αλλά τόσο χαμηλά;” Υπομονή λοιπόν. Η Jaguar δεν έχει τη πολυτέλεια ενός μοντέλου που δεν θα πουλήσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...