Ο Sergio Marchionne εντυπωσιάστηκε από “αυτό το παιδί”, τον Elon Musk

Σχετικά άρθρα

sergio marchionne 7

O Sergio Marchionne πρόσφατα ταξίδεψε στη Καλιφόρνια, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τόσο με τον Elon Musk, CEO της Tesla, όσο και με τον CEO της Apple, Time Cook, ενώ έκανε και μια βόλτα με ένα αυτόνομο αυτοκίνητο της Google.

O Marchionne ήταν ιδιαίτερα φιλοφρονητικός προς το πρόσωπο του Musk, δηλώνοντας μάλιστα πως:

Είμαι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος με ότι αυτό το παιδί έχει πετύχει.

Ας αφήσω ασχολίαστο το γεγονός πως Sergio επέλεξε να χαρακτηρίζει ως “παιδί” τον 43-χρονο Musk, αλλά δυστυχώς ο Marchionne δεν αποκάλυψε το τι συζήτησε με τον CEO της Tesla, της SpaceX, αλλά και του ιδρυτή του Paypal.

O Ιταλός είχε επίσης μια συζήτηση με τον Tim Cook, τον CEO της Apple, που και σε αυτή τη περίπτωση, δεν αποκάλυψε το τι συζήτησαν, αλλά είναι σίγουρο πως μίλησαν για την φημολογούμενη είσοδο της Apple στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το αν ο Marchionne συζήτησε για κάποια συγχώνευση με την Apple ή την Google δεν έγινε γνωστό.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...