Νέα χρηματοδοτικά για το Jeep Renegade

Σχετικά άρθρα

renegade

Η ελληνική εισαγωγή των αυτοκινήτων της Jeep σύμφωνη με τις επιταγές των καιρών, προχώρησε στη δημιουργία τριών νέων προγραμμάτων απόκτησης για το Jeep Renegade. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα:

Premium Pack 1: Με αυτό το πρόγραμμα, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει το 5άστερο – κατά το EuroNCAP – Renegade, με άτοκη χρηματοδότηση για 60 μήνες, με δωρεάν service και οδική βοήθεια για το ίδιο διάστημα και μηνιαία δόση από 187€ με προκαταβολή 50%. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Premium Pack 2: Το πακέτο προσφέρει 25% προκαταβολή και χρηματοδότηση 60 μηνών, με ετήσιο επιδοτούμενο επιτόκιο 1,95%. Παρέχεται με δωρεάν service και οδική βοήθεια για το ίδιο διάστημα και δωρεάν το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Premium Pack 3: Το πακέτο αυτό δίνει την δυνατότητα απόκτησης του Renegade με 0% προκαταβολή, 72 μήνες έντοκης χρηματοδότησης με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,95%, έκπτωση 2.000€ και δώρο το όφελος της κρατικής απόσυρσης. Επιπλέον παρέχονται 5 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το Jeep Renegade

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα νέα αυτά προγράμματα μπορεί να αναζητήσει κανείς στις εκθέσεις του δικτύου της Jeep, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...