Η Jaguar αρνείται κατηγορηματικά την ιστορία με την J-Pace

Σχετικά άρθρα

7666480881625961108

Πριν από έναν μήνα, είχε κυκλοφορήσει μία φήμη ότι η Jaguar ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά ένα 7-θέσιο crossover ονόματι “J-Pace”, μέχρι το 2019. Ο Richard Agnew όμως, που είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για την Αγγλική εταιρία, έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος.

Απ’ όσο ξέρω, ο αρθρογράφος δεν μίλησε με κανέναν γι’ αυτή την φήμη. Δεν ανέφερε πηγές. Φυσικά θα μπορούσαμε να κάνουμε οτιδήποτε – θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα hovercraft ή ένα αεροπλάνο… αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η F-Pace πρώτα.

Ο Agnew τόνισε ότι βασικός στόχος για την Jaguar σε αυτό το σημείο, είναι να δημιουργήσει έναν βασικό πυρήνα οχημάτων με μεγάλο όγκο πωλήσεων και οτιδήποτε επιπλέον, θα εξεταστεί στο μέλλον. Δεν απέκλεισε την πιθανότητα ενός μικρού crossover αφού εκεί υπάρχει το ενδεχόμενο μεγάλου όγκου πωλήσεων –κρίνοντας από την τρέχουσα κατάσταση στην αγορά- αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη σχεδίων για ένα μεγάλο, 7-θέσιο SUV.

ΠηγήMotoring

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...