Η Renault δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον της στην F1

Σχετικά άρθρα

Abiteboul

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Renault Sport ,Cyril Abiteboul, δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις όσον αναφορά το μέλλον της Renault στην F1 και αυτό γιατί ο ίδιος θέτει άλλες προτεραιότητες.

Το μέλλον της Renault έχει συνδεθεί με μία πιθανή εξαγορά της θυγατρικής ομάδας της Red Bull Racing, Toro Rosso, και αυτό γιατί θέλει η Γαλλική εταιρεία να έχει μία ολοκληρωμένη ομάδα και όχι να βρίσκεται στην F1 μόνο σαν κατασκευαστής κινητήρων.

Ο Abiteboul δήλωσε:

Δεν έχουμε καμία διορία και καμία βιασύνη. Το μυαλό μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για τον κινητήρα μας από πλευράς αξιοπιστίας, αλλά και απόδοσης. Όταν αυτό γίνει, θα μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον. Είμαι σίγουρος αυτό είναι το συμφέρον των πελατών μας και έχουμε την δυνατότητα να το φέρουμε εις πέρας. Οπότε αν έχουν αυτοί κάποια ανησυχία έχουμε και εμείς και αυτή είναι η προτεραιότητα μας χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι άλλο.

Να υπενθυμίσω τα πολλά και αρνητικά σχόλια που έχει εισπράξει η Renault για τον κινητήρα της φέτος από την Red Bull, με τις σχέσεις των δύο να μην είναι και οι καλύτερες.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα