Συνεργάτιδα εταιρία της BMW θα συναρμολογεί την X4 στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

IMG_0507 (1)

Η BMW, παρά την κρίση που υπάρχει ακόμα στην αγορά της Ρωσίας, ανακοίνωσε ότι θα συναρμολογεί την X4 στο εργοστάσιο της, συνεργάτιδας εταιρίας, Avtotor στη πόλη Kaliningrad, χρησιμοποιώντας όμως τα μέρη που θα έρχονται από εργοστάσιο της στο Spartanburg της Αμερικής.

Αυτό θα είναι το όγδοο μοντέλο που θα προστεθεί στη παραγωγική δυνατότητα του ρώσικου εργοστασίου, το οποίο χρησιμοποιεί ημι-συναρμολογούμενα kits. Τα συγκεκριμένα X4 θα πωλούνται αποκλειστικά στην τοπική αγορά, με την συναρμολόγηση τους να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρίας είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να χτίσουν δικό τους εργοστάσιο στην Ρωσία, αλλά ανέβαλαν την απόφαση τους λόγω της ύφεσης που παρατηρείται το τελευταίο χρόνο στην οικονομία του ασιατικού γίγαντα, καθώς οι πωλήσεις της BMW έχουν πέσει κατά 20% το πρώτο τετράμηνο του έτους, ενώ συνολικά έχουν πουληθεί 38% λιγότερα αυτοκίνητα σε σχέση με τη περσινή χρονιά. Παρόλα αυτά, το ρώσικο X4 θα προστεθεί στη λίστα του εργοστασίου της Avtotor, που συναρμολογεί ακόμα τα Σειράς 3, Σειράς 5, Σειράς 7, X1, X3, X5 και X6.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...