Η BMW M4 GTS θα ζυγίζει 100 κιλά λιγότερο

Σχετικά άρθρα

bmw m4 gts

Όπως αποκάλυψε ο γωνστός leaker της BMW, Scott26, η πολυαναμενόμενη M4 GTS θα ζυγίζει 100 κιλά λιγότερα από την απλή έκδοση της Μ4, το βάρος της οποίας ανέρχεται στα 1.572 κιλά με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο και στα 1.612 κιλά με το 7-τάχυτο M DCT. Το αυτοκίνητο θα διαθέτει το υγρόψυκτο σύστημα της M4 Safety Car και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Δεν θα διαθέτει πίσω καθίσματα, με τα μπροστά να είναι κατασκευασμένα από carbon. Φυσικά η BMW θα τοποθετήσει μέσα της roll cage με το μοντέλο να είναι διαθέσιμο μόλις σε τρία χρώματα. Μηχανικά ο 3,0-λιτρος twin-turbo εξακύλινδρος κινητήρας θα παράγει κοντά στα 500 άλοα με 600 Nm ροπής, με τα φρένα της να είναι carbon-κεραμικά, να διαθέτει λέιζερ μπροστά φωτιστικά σώματα και OLED πίσω. Σε ότι αφορά τα 0-100 χλμ/ώρα, αναμένεται να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, με την BMW να θέλει να κατασκευάσει 750 M4 GTS ετησίως.

ΠηγήBimmerpost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...