Teaser video: Η Mercedes-Benz GLC πριν τα αυριανά αποκαλυπτήρια

Σχετικά άρθρα

441893

Η Mercedes αύριο θα παρουσιάσει το GLC, το νέο της crossover που θα αντικαταστήσει το αποτυχημένο εμπορικά GLK, και έβγαλε σήμερα ένα teaser video που μας δείχνει αρκετές λεπτομέρειες του μεσαίου SUV.

H Γερμανική εταιρία δηλώνει πως το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με την αερανάρτηση Air Body Control, καθώς και με τα συστήματα Dynamic Select και 4Matic. Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί πάνω στη MRA πλατφόρμα της νέας C-Class και κάτω από το καπό θα εξοπλίζεται με τους αντίστοιχους κινητήρες που φορά το γερμανικό sedan, με τη κορυφαία Mercedes-AMG GLC 63, να εξοπλίζεται με τον 4.0-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα.

Το εσωτερικό του μοντέλου, είναι πιστή αντιγραφή της C-Class, έχοντας μεγάλη κεντρική οθόνη, τριπλούς κεντρικούς στρόγγυλους αεραγωγούς, μεταλλικές λεπτομέρειες, δερμάτινο τιμόνι και δερμάτινα καθίσματα.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί πάνω στη MRA πλατφόρμα της C-Class, διαθέτοντας πιο νεανικό σχεδιασμό σε σχέση με την GLK. Κάτω από το καπό θα εξοπλίζεται με τους αντίστοιχους κινητήρες που φορά το γερμανικό sedan, με τη κορυφαία έκδοση να είναι η Mercedes-AMG GLC 63, που θα φορά τον γνωστό 4-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα. Τέλος, έξι με οχτώ μήνες αργότερα θα παρουσιαστεί και η coupe έκδοση του.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...