Spy Video: Mercedes C63 AMG Coupe στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

2017 Mercedes-AMG C63 Coupe

Στο Nurburgring δοκιμάζεται η νέα Mercedes C63 AMG Coupe. Η coupe έκδοση της C63 AMG έχει φορέσει επιθετικό bodykit και κάτω από το καπό της βρίσκεται ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας, που στην C63 AMG Coupe θα παράγει 476 άλογα με 650 Nm ροπής και στην C63 AMG S Coupe 510 άλογα με 700 Nm ροπής.

Η κίνηση θα περνά στους τροχούς μέσω του 7-τάχυτου AMG SPEEDSHIFT MCT διπλόδισκου κιβωτίου, το οποίο υπόσχεται γρηγορότερες αλλαγές, ειδικά στα προγράμματα Sport+ και χειροκίνητης λειτουργίας μέσω αλουμινένιων paddles πίσω από το τιμόνι. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 4,1 δευτερόλεπτα, με την S έκδοση να τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα. Σε ότι αφορά την τελική ταχύτητα, και στις δύο περιπτώσεις, αυτή θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Η Mercedes-Benz θα εξοπλίσει την C63 AMG Coupe με πίσω μπλοκέ μηχανικό διαφορικό, με την C63 AMG S Coupe να φορά ηλεκτρονικό μπλοκέ πίσω διαφορικό, με ένα προαιρετικό σπορ σύστημα ήχου να είναι διαθέσιμο και στις δύο εκδόσεις. Η C63 AMG S θα διαθέτει επίσης δυναμικές βάσεις κινητήρα, προερχόμενες από την AMG GT, που προσαρμόζουν την ακαμψία τους σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ανάλογα με τις συνθήκες και το στυλ οδήγησης. Η C63 AMG Coupe φορά ζάντες 18″, με την C63 AMG S να φορά ζάντες 19″, με την τελευταία να μπορεί να εξοπλιστεί και με carbon-κεραμικά φρένα.

Στο εσωτερικό εντύπωση θα προκαλούν τα σπορ δερμάτινα bucket καθίσματα, το κοφτό δερμάτινο τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, τα αλουμινένια πεντάλς, το carbon φόντο στον πίνακα οργάνων με τελική ταχύτητα τα 320 χλμ/ώρα και το ηχοσύστημα της Burmester. Όλο το εσωτερικό θα είναι ντυμένο με δερμάτινες επενδύσεις και με το ταμπλό να είναι από ARTICO.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...