H Mercedes εξετάζει την GLS Coupe και την GLS με μακρύ μεταξόνιο

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz GLS spy photos 2016 (2)

H Mercedes-Benz έχει δηλώσει ότι θα ανανεώσει όλη τη γκάμα των SUV μοντέλων της μέσα στο 2015, και ένα από αυτά θα είναι η υπάρχουσα GL-Class, η οποία θα μετονομαστεί σε GLS.

Αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης, αλλά ταυτόχρονα η γερμανική εταιρία εξετάζει την προσθήκη και άλλων εκδόσεων, όπως η coupe (στο πρότυπα της GLE και GLE Coupe) αλλά και μια έκδοση με μεγαλύτερο μεταξόνιο, δημιουργώντας για την πρώτη μια ακόμα πιο niche κατηγορία και με την δεύτερη ικανοποιώντας τους πελάτες της Ασίας.

Detroit-NAIAS-201 mercedes gle glc gls

Αυτά δήλωσε ο αντιπρόεδρος των SUV της εταιρίας, Wolf-Dieter Kurz, με την GLS Coupe να υπάρχει σοβαρή περίπτωση να “δέσει” με τις GLC Coupe και GLE Coupe. Το δικαιολόγησε λέγοντας, ότι έχει πιο πολύ νόημα ένα μεγάλο coupe SUV, παρά μια αντίστοιχη έκδοση της μικρής GLA, καθώς αυτή δεν θα είχε τον απαραίτητο χώρο για τους πίσω επιβάτες. Ακόμα, ο Kurz επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η Mercedes θα βγάλει μια Maybach έκδοση για το SUV, η οποία θα ανταγωνιστεί το Range Rover LWB.

2016-mercedes-benz-gls-class-rendered-with-maybach

Όπως και να έχει η GLS αναμένεται να διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια και στο εσωτερικό θα υπάρχουν αλλαγές ώστε να μοιάζει με αυτό της GLE Coupe και θα ντεμπούτο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...