Η Volkswagen είναι κοντά σε μία σημαντική εξέλιξη στον τομέα των μπαταριών

Σχετικά άρθρα

2015-volkswagen-e-golf-photo-630174-s-986x603

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Volkswagen είναι λίγο πίσω στην ευρύτερη κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου του VW Group, Martin Winterkorn, αυτό θα αλλάξει σύντομα. Η εταιρία, είναι κοντά σε μία πολύ σημαντική εξέλιξη στον τομέα των μπαταριών… ένα “τεράστιο άλμα για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο”.

Η Volkswagen εξελίσσει μία super-μπαταρία στη Silicon Valley. Μία μπαταρία που είναι φθηνότερη, μικρότερη και ισχυρότερη. Ένα ηλεκτρικό Volkswagen με αυτονομία 300 χιλιομέτρων είναι στον ορίζοντα.

Δήλωσε ο Winterkorn. Αποκάλυψε επίσης ότι η Γερμανική εταιρία θα λανσάρει ένα τρίκυκλο semi-scooter με ονομασία Last Mile Surfer που είναι σχεδιασμένο να αποθηκεύεται στο αυτοκίνητο και να χρησιμοποιείται για το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού. Θα είναι ηλεκτρικό, παρόμοιο με το Segway και θα κοστίζει λιγότερα από €1.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...