Στους 119 οι νεκροί από τους ελαττωματικούς διακόπτες ανάφλεξης της GM

Σχετικά άρθρα

General Motors Offers Stocks At $33 A Share For Initial Public Offering

Ανέβηκε κατά δύο, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, ο αριθμός των ανθρώπων που αποδείχτηκε πως έχασαν τη ζωή τους από τους ελαττωματικούς διακόπτες ανάφλεξης της GM. Όπως ανακοίνωσε το ειδικό γραφείο αποζημιώσεων της GM, 119 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τους  ελαττωματικούς διακόπτες ανάφλεξης ων αυτοκινήτων της, ενώ αναγνώρισε 14 σοβαρούς τραυματισμούς Κατηγορίας 1 (διπλό ακρωτηριασμό, μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και εγκαύματα) και 229 λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς – Κατηγορίας 2.

Με 81 αιτήσεις να μένουν για εξέταση, από τις 4.342, οι 16 από αυτές αφορούν θανάτους, οι 29 σοβαρούς τραυματισμούς Κατηγορίας 1 και οι 36 για λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς Κατηγορίας 2.

Στις σχετικές ειδήσεις, δικαστής αποφάσισε πως οι διευθυντές της GM δεν πρέπει να κατηγορούνται από τους επενδυτές πως η χαλαρή εποπτεία τους, επέτρεψε στην εταιρία να τοποθετήσει στα αυτοκίνητά της τους ελαττωματικούς διακόπτες ανάφλεξης.

ΠηγήGM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr