Η Red Bull ξεκαθαρίζει πως ο Ricciardo θα είναι στην ομάδα και το 2016

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Με τον Kimi Raikkonen να είναι για κάποιους υπ ατμόν, οι μνηστήρες για τη θέση του «Iceman» βρίσκονται σε κινητικότητα σύμφωνα με τα διάφορα δημοσιεύματα. Τα πιθανότερα ονόματα είναι αυτά των Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo κι έχουν συνδεθεί με τη Ferrari. Βέβαια, ένα σημαντικό μέρος των οπαδών θα ήθελε τον Nico Hulkenberg στα κόκκινα, αλλά οι πιθανότητες για τον Γερμανό δεν είναι πολλές αυτή τη στιγμή.

Ο Ricciardo δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Scuderia και αρνήθηκε ν’ αποκλείσει το οτιδήποτε για το μέλλον του, αν και παραδέχθηκε πως η μετακόμισή του στο Maranello δεν είναι πιθανή. Μετά από τις φήμες αυτές, η Red Bull έκρινε πως είναι σκόπιμο να παρέμβει, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ότι το συμβόλαιο του 25χρονου δεν μπορεί να σπάσει, με τον Christian Horner, επί κεφαλής της ομάδας, να δηλώνει:

Christian Horner

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και καμία συζήτηση σχετικά με το να είναι κάπου αλλού για το λιγότερο 3 χρόνια.

Ο Βρετανός εννοεί πως το συμβόλαιο του Αυστραλού θα κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια και στην πράξη -οδηγεί από πέρυσι στην αυστριακή ομάδα-, ενώ και ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της ομάδας, επισήμανε πως το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει είναι αλεξίσφαιρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...