H Seat λέει ότι τα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα αργούν τουλάχιστον 5 χρόνια

Σχετικά άρθρα

2011-Seat-IBE_Paris-Concept-06-1024

Κακά τα ψέμματα ότι ακούς υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η μόνη εταιρία που δεν σου έρχεται στο μυαλό είναι η Seat. Αυτό το γνωρίζει καλά ο πρόεδρος της ισπανικής εταιρίας, Jürgen Stackmann, και γι’αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν σκοπεύουν να παρουσιάσουν κάποιο μοντέλο με υβριδικό σύνολο ή αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο μέχρι, τουλάχιστον, το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την “μηδενική ζήτηση” από το αγοραστικό κοινό τέτοιων μοντέλων, που να διαθέτουν το σήμα της Seat. Αναπόφευκτα, όμως, αυτό θα αλλάξει όσο πλησιάζουμε το 2020, καθώς η “μαμά” Volkswagen θα πρέπει να συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Stackmann είναι ανήσυχος για το κόστος τέτοιων συστημάτων και αν θα μπορεί να είναι βιώσιμη μια τέτοια επένδυση και προσιτή για το κοινό. Μήπως να δει το παράδειγμα της Toyota με το Yaris hybrid να πω εγώ; Προφανώς τα εξ’ολοκλήρου ηλεκτρικά είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο, αλλά η Renault-Nissan προσφέρει αρκετά προσιτές λύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα