Και στον Hamilton δεν αρέσει η κατάσταση της McLaren

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Την τρίτη του σεζόν μακριά από το Woking διανύει ο Lewis Hamilton, σε μια κίνηση που τελικώς αποδείχθηκε σωτήρια για τον ίδιο. Ο Βρετανός αποτελεί ουσιαστικά ένα παιδί της McLaren, καθώς ο Ron Dennis τον είχε από μικρο υπό την προστασία του και στη συνέχεια τον έφερε στη Formula 1, πίσω στο 2007. Ο 30χρονος πέρασε πολλά χρόνια υπό τη στέγη της βρετανικής ομάδας, επομένως είναι λογικό να έχει ακόμα αισθήματα για την πρώην του ομάδα.

Από το 2013, η McLaren βλέπει την ανταγωνιστικότητα των μονοθεσίων της να μην είναι ανάλογη της ιστορίας της, και τα φετινά προβλήματα με το power unit της Honda έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια ακόμα και σε όσους δεν είναι οπαδοί της, διότι πάντα ένα μεγάλο όνομα «πρέπει» να είναι μπροστά. Η εικόνα αυτή δεν αρέσει στον Hamilton, και ο οδηγός της Mercedes θέλει μια γρήγορη ανάκαμψη της δεύτερης ιστορικότερης ομάδας στο άθλημα.

Όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο γι’ αυτούς φέτος, και είναι σίγουρα σκληρό να το βλέπεις αυτό για μία τόσο σπουδαία και τεράστια ομάδα. Είναι μια ομάδα που είχε σπουδαία επιτυχία και ήμουν μέρος αυτού για πολλά χρόνια, έτσι δεν αισθάνομαι καλά που τους βλέπω σε αυτή την κατάσταση.

Έχεις τον σπουδαίο Ron Dennis εκεί, πολλούς εξαιρετικούς μηχανικούς, ένα ομαδικό πνεύμα και έναν πυρήνα, και πιστεύω τελικά ότι θα βγει από τη θέση αυτή. Ας ελπίσουμε ότι το φως είναι στην άκρη του τούνελ γι’ αυτούς.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...