Η Porsche Cayman GT4 δείχνει πως είναι απειλητικά γρήγορη, ακόμα και για τη Ferrari 458 Italia

Σχετικά άρθρα

Porsche Cayman GT4

Το πού νιώθει πιο άνετα -στον δρόμο ή την πίστα- η Porsche Cayman GT4, νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε. Το γερμανικό αυτοκίνητο είναι λες και κατασκευάστηκε αποκλειστικά και μόνο για να χαρίζει χαμόγελα εντός πίστας στους ιδιοκτήτες του, και αυτό κάτι σημαίνει όταν επάνω υπάρχει το λογότυπο της Porsche.

Η εταιρεία από την Στουτγάρδη έχει παράδοση στο να κατασκευάσει γρήγορα αυτοκίνητα εντός πίστας και η Cayman GT4 δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις ορέξεις των μηχανικών. Μπορεί τα 385 άλογα και 420 N·m να μην είναι νούμερα που ζαλίζουν, αλλά περνούν με τέτοιο τρόπο στον δρόμο που μπορούν ν’ απειλήσουν ακόμα και την… Ferrari 458 Italia, με τα 570 άλογα, τα 540 N·m ροπής και φυσικά το αυτόματο κιβώτιο!

Ο παραπάνω ισχυρισμός δεν γράφτηκε τυχαία, αλλά προκύπτει από τους χρόνους του MotorSport. Το γαλλικό περιοδικό δοκίμασε πρόσφατα την Cayman GT4, και ο χρόνος της ήταν λίγο αργότερος από αυτόν της 458 Italia, ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως είναι πάνω από το Nissan GT-R, ακόμα κι αν δε γνωρίζουμε ποιας χρονολογίας είναι ο «Godzilla».

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...