Η Local Motors αποκάλυψε το Project Redacted

Σχετικά άρθρα

LOCAL

Η Local Motors είναι μία εταιρία που καλώς ή κακώς, ασχολείται με πολλά projects ταυτόχρονα και τώρα, παρουσίασε ένα ακόμα. Το όνομα αυτού, Project Redacted. Σύμφωνα με την εταιρία, είναι ένα αυτοκίνητο εύχρηστο, φθηνό και 3D εκτυπωμένο, του οποίου τον σχεδιασμό επιμελήθηκε ο Kevin Lo.

Η ιδέα πίσω από το Project Redacted, είναι απλή. Ως βάση, χρησιμοποιείται ένα 3D-printed chassis ενώ το αμάξωμα μπορεί να εναλλάσσεται ανάλογα με τις επιθυμίες του οδηγού. Η Local Motors για παράδειγμα, επέλεξε να παρουσιάσει το Redacted Swim και το Redacted Sport. Το πρώτο είναι στην ουσία ένα πολυχρηστικό buggy ενώ το δεύτερο, ένα sport coupe με αφαιρούμενο hardtop. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως για πάρα πολλά εξαρτήματα πέραν του chassis και του αμαξώματος, η Local Motors επέλεξε το νέο Mazda MX-5 για donor car. Από το MX-5 είναι για παράδειγμα το παρμπρίζ, τα παράθυρα, τα φωτιστικά σώματα, οι μηχανισμοί για τις πόρτες κ.ά.

https://youtu.be/C_FYIt232HU

Δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα δει το φως της παραγωγής αυτό το project. Ωστόσο, η εταιρία σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά ένα Low Speed Electric Vehicle το πρώτο τρίμηνο του 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...