Η Factory-Five παρουσίασε το 818 Coupe

Σχετικά άρθρα

factory-five-818c-19

Η Factory-Five είναι μία μικρή εταιρία από την Αμερική που κατασκευάζει kit cars με το πιο δημοφιλές μοντέλο της, να είναι το 818. Μέχρι στιγμής, το 818 ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά ως cabrio αλλά η Factory-Five τώρα παρουσίασε και την Coupe έκδοση.

Όπως και το ανοιχτό, το 818 Coupe βασίζεται στο Subaru Impreza WRX ενώ το όνομα, αναφέρεται στο βάρος του αυτοκινήτου σε κιλά. Όταν συγκρίνεις τα δύο αυτοκίνητα, Cabrio και Coupe, ανακαλύπτεις ότι οι διαφορές είναι σημαντικά περισσότερες από την απλά προσθήκη της οροφής. Νέοι είναι οι εμπρός και οι πίσω προφυλακτήρες, τα εμπρός και τα πίσω φωτιστικά σώματα, το καπό κ.ά.

factory-five-818c-8

Η Factory-Five, παρέχει το chassis, το αμάξωμα, την ανάρτηση, το σύστημα διεύθυνσης, τα συστήματα ψύξης και παροχής καυσίμου και όλα τα διακοσμητικά ενώ τα υπόλοιπα που χρειάζονται για να δημιουργήσει κάποιος ένα λειτουργικό αυτοκίνητο, πρέπει να αποκτηθούν από τον πελάτη και να συναρμολογηθούν από έναν ειδικό. Ακόμα κι έτσι όμως, το συνολικό κόστος του 818 Coupe δύσκολα ξεπερνά τα 15.000 δολάρια στην βασική του έκδοση. Η παραγωγή του 818 Coupe, θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο, είναι το πρώτο “παγκόσμιο” αυτοκίνητο της εταιρίας αφού οι πωλήσεις δεν περιορίζονται στις Η.Π.Α.

ΠηγήFactory-Five

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...