460126

Μετά τις teaser φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes-AMG, χωρίς να αναφέρει ποιο μοντέλο βλέπουμε, σειρά παίρνει ένα video που μας δείχνει λεπτομέρειες του νέου μοντέλου, ενώ ακούμε και το γουργουρητό του κινητήρα.

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι σχεδόν βέβαιο ότι αφορά την C63 AMG Coupe, καθώς διαθέτει φαρδιά φτερά, ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών με ελαστικά διάστασης 255/35 στον εμπρός άξονα, μεγάλα carbon-ceramic φρένα, μια διακριτική πίσω αεροτομή και τις κλασικές τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Κάτι που επίσης αξίζει να σημειώσουμε, είναι ότι οι καθρέφτες είναι τοποθετημένοι χαμηλότερα και πιο πίσω σε σύγκριση με την sedan C63 AMG.

Μηχανικά η coupe έκδοση του μοντέλου θα φοράει το ίδιο σύνολο με τη sedan, και έτσι κάτω από το καπό θα υπάρχει ο 4-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρας απόδοσης 470 και 650 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 510 και 700 Nm ροπής για την δυνατότερη S έκδοση. Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου λογικά αναμένονται το επόμενο, σύντομο, διάστημα, με το ντεμπούτο του να ορίζεται για την έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε, δες το σε ένα ακόμη spy video.