Το νέο Toyota Prius Plug-in Hybrid θα έχει τριπλάσια ηλεκτρική αυτονομία

Σχετικά άρθρα

Next-gen-Toyota-Prius-1

Το υπάρχον Toyota Prius στην Plug-in Hybrid έκδοση μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για μόλις 17 χλμ. Τελευταίες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η τέταρτη γενιά του υβριδικού μοντέλου θα έχει σχεδόν τριπλάσια αυτονομία, φτάνουν τουλάχιστον τα 50 χλμ.

Απ’ότι ξέρουμε μέχρι σήμερα, το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκιο τον Οκτώβριο του 2015 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2016. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του Prius, την απλή και την Plug-in Hybrid, με τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου να δανείζεται μερικά στοιχεία από το υδρογονοκίνητο Mirai. Η Toyota έχει ως στόχο να κάνει τον σχεδιασμό του Prius πιο εκλεπτυσμένο, και να του δώσει μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, με την υβριδική έκδοση να έχει πιο σπορ εμφάνιση, έχοντας ως στόχο νεότερους αγοραστές, με την plug-in υβριδική έκδοση να έχει μια πιο “νηφάλια” ματιά, ώστε να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...