Ρίσκο το να μάχεσαι με τους πρώτους, λέει ο Lopez

Σχετικά άρθρα

Lotus

Τα βήματά της προσπαθεί να βρει η Lotus μετά από την εξαιρετικά άσχημη περσινή σεζόν. Το power unit της Renault δεν ήταν το μοναδικό που ευθυνόταν για τα άσχημα αποτελέσματα, καθώς τα οικονομικά της ομάδας δεν ήταν στην καλύτερη μοίρα, λόγω της δύσκολης κατάστασης μετά από το 2012 και το 2013, όταν «έπρεπε» ο Kimi Raikkonen να πάρει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, και σε όλα αυτά προστέθηκε η απουσία του James Allison.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gerard Lopez, ισχυρίζεται ότι μια ομάδα τέτοιου μεγέθους δεν μπορεί να παλέψει με τα κορυφαία ονόματα χωρίς ρίσκο, διότι οι πόροι τους είναι περισσότεροι, ενώ επισημαίνει πως η Williams είναι τώρα στην κατάσταση που βρισκόταν η Lotus πριν από δύο χρόνια.

Gerard Lopez

Αυτό που δε θα έκανα ξανά είναι ότι, όταν είσαι 4ος ή 5ος, να μην προσπαθεί να παίξεις με την πρώτη θέση. Η Williams είναι στην ίδια θέση που ήμασταν εμείς δύο χρόνια πριν. Για να προσπαθήσεις να είναι τρίτος, πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση ενός αποδεκτού ρίσκου.

Τα οικονομικά προβλήματα της Lotus δεν έχουν τελειώσει, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι απέφυγε δικαστικές διαμάχες με τους πιστωτές της, ενώ ο Lopez τόνισε πως πλέον η ομάδα του ξοδεύει μόνο όσα έχει, ώστε τα χρέη της να μην αυξάνονται.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...