Πρόβλημα με την αίσθηση των φρένων αντιμετωπίζει εδώ και μήνες ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Στους 17 βαθμούς άνοιξε και πάλι η διαφορά του Nico Rosberg από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Lewis Hamilton. Ο Βρετανός κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στην πατρίδα του, τερματίζοντας για 6η φορά φέτος πάνω από τον team-mate του. Φυσικά, είναι εξαιρετικά νωρίς να μιλάμε για την έκβαση στη μάχη του τίτλου, και ο Γερμανός συνεχίζει να προσπαθεί να βρει το κάτι παραπάνω, προκειμένου να γίνεται ταχύτερος από τον Πρωταθλητή.

Τα πράγματα δεν είναι όσο καλύτερα θα μπορούσαν για τον 30χρονο, αφού κάτι στο μονοθέσιό του δεν λειτουργεί όπως θα ήθελε. Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος, τα φρένα στην W06 δεν έχουν την επιθυμητή αίσθηση, τονίζοντας πως το πρόβλημα αυτό υπάρχει από πέρυσι, αλλά η ουσιαστική λύση δεν έχει βρεθεί, παρά τις προσπάθειες και τις δοκιμές που έγιναν.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα με το μονοθέσιο αυτή τη στιγμή, εξαιρώντας το συνηθισμένο θέμα με τα φρένα, κάτι που συμβαίνει εδώ και καιρό και δεν είναι εύκολο να λυθεί. Είναι η προσωπική αίσθηση και υπάρχει από πέρυσι. Είναι δύσκολο να κάνεις το σωστό, επειδή έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα δεν έχουμε σημειώσει πραγματική πρόοδο.

Rosberg

Χρειάζονται έξι μήνες για να κάνεις ένα νέο ζευγάρι δίσκων και, αν είναι οι σωστοί, θέλεις άλλους έξι μήνες για να έχεις ένα σετ για να τρέξεις. Είναι μια μεγάλη διαδικασία και δεν ελπίζω ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα. Έχω δοκιμάσει πολλά και αυτό είναι το καλύτερο που έχω βρει μέχρι στιγμή. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα, που το έχω αποδεχτεί και μαθαίνω να οδηγώ με αυτό.

Ο Hamilton φροντίσει να υποβαθμίσει το πρόβλημα του Rosberg, αφού ισχυρίζεται ότι στο Silverstone ο team-mate του δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα φρένα του, κάτι που ισχύει και για τον ίδιο.

Ήταν τέλεια με τα φρένα του στον περασμένο αγώνα. Σας το λέω, γιατί ξέρω τα δεδομένα και ξέρει ότι θα με ρωτήσετε γι’ αυτό. Αλλά, κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα φρένα μου.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...