Οι πρώτες φωτογραφίες εσωτερικού του Lada XRAY

Σχετικά άρθρα

Lada_XRAY_interior_photo_03

Η AvtoVAZ έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του XRAY, που μας δείχνουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Από αυτές, βλέπουμε το crossover της Lada να διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, ηχοσύστημα με CD και θύρες AUX/USB, ενώ οι διακόπτες του air condition μοιάζουν με αυτούς του Dacia Duster.

Lada_XRAY_interior_photo_04

To ΧRΑΥ θα κατασκευαστεί στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το Dacia Sandero Stepway, την B0. H παραγωγή του να αναμένεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και οι πωλήσεις του από την αρχή του επόμενου έτους με τιμή κοντά στις 7.000 ευρώ.

Lada_XRAY_interior_photo_02

Θα εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικούς κινητήρες 1.600 και 1.800 κ.εκ. με απόδοση 114 και 122 ίππους αντίστοιχα. Αυτοί θα συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, τα οποία θα στέλνουν τη κίνηση στον εμπρός άξονα ή σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης του Duster. Αναμένεται να βγει στην αγορά από τις αρχές του 2016 και θα κοστίζει κοντά στις 12.000 ευρώ.

Lada_XRAY_interior_photo_01

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...