Τώρα φαίνεται η πραγματική βελτίωση του Kvyat, υποστηρίζει ο Horner

Σχετικά άρθρα

Danill Kvyat

Χαοτικός και με αρκετές εκπλήξεις ήταν ο χθεσινός αγώνας. Το κακό απόγευμα για τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg είχε σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκεται κανένας από τους δύο στο βάθρο. Έτσι, κάποιοι έπρεπε να συνοδεύουν τον Sebastian Vettel και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους Daniil Kvyat και Daniel Ricciardo.

Ο νεαρός Ρώσος ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο και μάλιστα μπροστά από τον Ricciardo. Ο Kvyat είχε ένα κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, ωστόσο, αφού βρήκε τα πατήματά του, κατάφερε να δείξει την ταχύτητά του, ενώ το καλύτερο μέχρι πριν από την Ουγγαρία αποτέλεσμά του ήταν η 4η θέση στο Μονακό. Ο επί κεφαλής της Red Bull, Christian Horner, είδε με χαρά τον 21χρονο να βρίσκεται στο βάθρο και λέει ότι αυτό ήταν απαραίτητο για να φανεί η πρόοδός του

Από το Μονακό σημειώνει όλο και περισσότερη πρόοδο. Έκανε πραγματικά καλή δουλειά και άξιζε το πρώτο του βάθρο, κάτι που θα του δημιουργήσει αυτοπεποίθηση. Είναι μέρος μιας ανοδικής πορείας γι’ αυτόν και βελτιώνεται πολύ όμορφα.

Christian Horner

Ο Βρετανός αξιολογεί τους οδηγούς του για το πρώτο μισό της σεζόν, λέγοντας πως είναι πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ricciardo, αλλά και από τη βελτίωση του Kvyat, μετά από το κακό ξεκίνημα που είχε στη σεζόν, όμως ο Horner αναγνωρίζει ότι μερικά αποτελέσματα ευθύνονται στην κακή αξιοπιστία.

Νομίζω ότι ο Ricciardo παίρνει ένα Α+, για να είμαι ειλικρινής, και ο Daniil πρέπει να το προσέξει αυτό, αλλά βελτιώνεται. Είχε ένα άσχημο ξεκίνημα, για το οποίο δεν έφταιξε μόνο αυτός: έχασε το πρώτο Grand Prix και είχε πολλά προβλήματα αξιοπιστίας.

Θα μπορούσε να το βάλει περισσότερο στο κεφάλι του απ’ ό,τι έκανε και το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις που κάνει τώρα. Θα έλεγα μια πολύ θετική αξιολόγηση και γι’ αυτόν για το καλοκαιρινό διάλειμμα.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...