Spy Photos: Αυτή είναι η Mercedes-Benz C-Class Coupe

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016 spy photos (3)

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε πρακτικά χωρίς καμουφλάζ την Mercedes-Benz C-Class Coupe. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 19 Αυγούστου, με το επίσημο ντεμπούτο του να γίνεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο αντίπαλος της BMW Σειράς 4 και του επόμενου Audi A5, διατηρεί τον σχεδιασμό του μπροστά μέρους της sedan αδερφής, αλλά από τη μέση και πίσω, τα πάντα έχουν αλλάξει, έτσι ώστε να αποκτήσει coupe, σπορ και χαμηλότερη σχεδίαση. Σύμφωνα με τον Gorden Wagener, σχεδιαστή της γερμανικής εταιρίας, η νέα C-Class Coupe είναι “η πιο cool” εκδοχή της C-Class, όντας ομορφότερη ακόμη και από την S-Class Coupe, με την κεκλιμένη γραμμή οροφής της να είναι κατά 4 εκατοστά χαμηλότερη από τη παλιά C-Class Coupe.

Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016 spy photos (8)

Ο διαφορετικός πίσω σχεδιασμός της C-Class Coupe, όπου υπάρχουν και λεπτά LED φωτιστικά σώματα, την κάνει λιγότερο πρακτική, με τα πίσω καθίσματα να μετακινούνται προς τα εμπρός, προσφέροντας στους πίσω επιβάτες λιγότερο διαθέσιμο χώρο για τα γόνατα. Αυτοί θα κάθονται 2,5 εκατοστά πιο χαμηλά, συμβάλλοντας έτσι στο χαμήλωμα του κέντρου βάρους. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Mercedes, η C-Class Coupe θα είναι ταχύτερη μέσα σε πίστα σε σχέση με την C-Class sedan, έχοντας διαφορετικά ρυθμισμένη ανάρτηση και διαφορετικές ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης.

Κάτω από το καπό της θα υπάρχουν οι ίδιοι κινητήρες που συναντάμε και στη sedan έκδοση, ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία AMG 63 έκδοση, με τον twin-turbo V8 κινητήρα της αποδίδει 476 άλογα με 650 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 510 άλογα με 700 Nm ροπής στην C63 Coupe AMG S. Θα υπάρχει τόσο η C450 AMG έκδοση, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η Black Series.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...