Ένα “Τέρας” πωλείται στη Νέα Υόρκη

Σχετικά άρθρα

46102691-770-0

Ποτέ δεν ήμουν οπαδός της Alfa Romeo SZ αλλά ξέρω ότι σε πολλούς αρέσει. Αν λοιπόν μένεις στην Αμερική, αυτή είναι μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που θα σου δοθούν να αγοράσεις ένα “Τέρας”. Μόλις 1.000 κατασκευάστηκαν και το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι το 18ο στη σειρά. Σύμφωνα με τον πωλητή, είναι σε άριστη κατάσταση, μόλις έχει γίνει service, έχει νέα εξάτμιση –αλλά υπάρχει και η αυθεντική– καθώς και ένα chip της Squadra Corse που “αυξάνει την ιπποδύναμη κατά 15-20 άλογα” – αλλά δεν έχει τοποθετηθεί.

Alfa-SZ-5

Τα μοναδικά προβλήματα που έχει σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, είναι τα συνήθη “αστεία” κενά ανάμεσα στα panels αλλά και μικροφουσκάλες στην βαφή που επίσης είναι “σύνηθες φαινόμενο σε όλες τις SZ”. $119.500. Τόσα θέλει.  Την λες και ακριβή… Αλλά έχει όλα τα βιβλία, την εργαλειοθήκη και ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό από τον Zagato!

46102677-770-0@2X

ΠηγήHemmings

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...