Ποιος θα είναι ο νέος Stig;

Σχετικά άρθρα

TheStig

Έντονος ανταγωνισμός φαίνεται να υπάρχει μεταξύ του “Chris Evans” Top Gear και της ομάδας που αποτελείται από τους Clarkson, May και Hammond που θα ξεκινήσουν μία νέα εκπομπή στο Amazon Prime. Και οι δύο εκπομπές, ψάχνουν Stig και οι υποψήφιοι δεν είναι πολλοί.

Αυτοί που έχουν συνδεθεί με το show του Amazon Prime –Mark Webber και Jenson Button– φαίνεται πως έχουν συνδεθεί και με το BBC αλλά ο Chris Evans ακούγεται πως θα ήθελε μία γυναίκα για Stigμ με προφανή επιλογή την Sabine Schmitz ή ακόμα και την Susie Wolff.

Να θυμίσουμε ότι το concept που ονομάζεται Stig, ξεκίνησε πριν από 14 περίπου χρόνια. Τότε, οι Jeremy Clarkson και Andy Wilman, έψαχναν για έναν ικανό οδηγό που θα έκανε χρονομετρημένους γύρους με τα αυτοκίνητα που θα δοκίμαζαν στην εκπομπή. Όμως δεν έβρισκαν κάποιο “τηλεοπτικό” πρόσωπο οπότε κατέληξαν στην ιδέα ενός μουγκού οδηγού χωρίς ταυτότητα. Όμως τα δικαιώματα για τον Stig, αγοράστηκαν από το BBC Worldwide το 2012, μαζί με ολόκληρο το “πακέτο” Top Gear. Οπότε το show των Clarkson/May/Hammond δεν θα έχει Stig, θα έχει κάτι άλλο. Μένει να δούμε.

ΠηγήMirror.co.uk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...