Δύο ανανεωμένα μοντέλα θα παρουσιάσει η Lexus στο Pebble Beach

Σχετικά άρθρα

2013_lexus_gs-350_sedan_base_rbdg_oem_4_815

Με ένα πάρα πολύ λιτό δελτίο τύπου, η Lexus ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του Pebble Beach Concours d’ Elegance θα παρουσιάσει δύο ανανεωμένα μοντέλα. Η εταιρία δεν αποκάλυψε ποια θα είναι αυτά, αλλά υπάρχουν μερικοί καλοί υποψήφιοι, δεδομένου ότι μιλάμε για facelift και όχι εντελώς νέα μοντέλα.

Ο πρώτος και προφανής υποψήφιος, είναι το LX facelift. Το έχουμε δει σε φωτογραφίες χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Δεν θα υπήρχε τόση “κίνηση” σχετικά με αυτό το μοντέλο αν δεν επρόκειτο να παρουσιαστεί άμεσα. Και σε αυτό το σημείο, πιο άμεσα από τις 13 Αυγούστου, δεν υπάρχει.

Το δεύτερο όμως μοντέλο, είναι ένα μυστήριο. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι το GS αλλά δεν είμαι σίγουρος. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 13 Αυγούστου και θα μάθουμε τι ετοιμάζει η Lexus για το Pebble Beach.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

MEDIA ADVISORY – LEXUS TO UNVEIL TWO UPDATED MODELS AT PEBBLE BEACH

August 10, 2015 — Lexus plans to stage the global premiere of two updated models in Pebble Beach during the days leading up to the 2015 Concours d’ Elegance. The reveal will take place at 7 p.m. PDT, Thursday, Aug. 13, and all materials will be available on www.LexusNewsroom.com simultaneously.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...