Πόσο απίστευτη είναι αυτή η Toyota Celica RA24 restomod;

Σχετικά άρθρα

ra24-toyota-celica-restomod-gets-the-best-out-of-two-worlds-you-can-t-miss-it_1

Ποτέ δεν έκρυψα την λατρεία που έχω για τα restomods. Θεωρώ ότι η ιδέα του να πάρεις ένα παλιό όχημα και να το φέρεις τεχνολογικά μερικές δεκαετίες μπροστά είναι εξαιρετική. Σε άλλους βέβαια, δεν αρέσει και θεωρούν ότι χαλάει τον χαρακτήρα και την “κλασικότητα” του αυτοκινήτου. Σε αυτούς, έχω να πω: Κοίτα αυτή την Celica RA24!

ra24-toyota-celica-restomod-gets-the-best-out-of-two-worlds-you-can-t-miss-it_5

Ναι, δεν είναι τέλεια. Οι BBS RS που φορά είναι ελαφρώς μεγαλύτερες απ’ ότι θα ήθελα, αυτή η μόδα με τα stretched ελαστικά και τα stanced αυτοκίνητα πρέπει να σταματήσει και η εξάτμιση βρίσκει για κάποιον περίεργο λόγο κάτω ακόμα και όταν το όχημα είναι σταματημένο. Αλλά κοίτα πόσο υπέροχη είναι!

TH-PETERVONG-CELICA-ENGINEDETAIL-01

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας απρόσμενος κινητήρας. Συγκεκριμένα, βρίσκεται ο F22C της Honda που αποδίδει 240 άλογα στις 7.800 σ.α.λ. και 220 Nm ροπής στις 6.500. Δεν ξέρω αν είναι η ιδανική επιλογή αλλά αυτόν ήθελε να βάλει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, αυτόν έβαλε. Γενικά, η δουλειά που έχει γίνει στο αυτοκίνητο, είναι υπεράνω κριτικής!

TH-PETERVONG-CELICA-INTERIORDETAIL-01

ΠηγήTheHundreds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...