Οι πωλήσεις των μεγάλων SUV της GM πηγαίνουν καλά, διπλασιάζεται η παραγωγή τους

Σχετικά άρθρα

2015-cadillac-escalade-front-three-quarter

Τα Cadillac Escalade, Chevrolet Suburban και τα υπόλοιπα θηριώδη SUV της GM πηγαίνουν πολύ καλά από πλευράς πωλήσεις και έτσι η GM αναγκάστηκε να λάβει μέτρα αύξησης της παραγωγής τους.

Στο εργοστάσιο Arlington του Τέξας, εκεί όπου η εταιρία κατασκευάζει τα μεγάλα SUV της, προστέθηκε νέα βάρδια κάθε Σάββατο, ώστε η GM να καταφέρει να προλάβει την αυξανόμενη ζήτησή τους. Σε κάθε βάρδια το εργοστάσιο κατασκευάζει 400 μεγάλα SUV και έτσι με την προσθήκη της νέα βάρδιας, η παραγωγή τους θα αυξηθεί ετησίως κατά περίπου 60.000 οχήματα. Πέρυσι, η GM κατασκεύασε περί τα 286.000 μεγάλα SUV στο εργοστάσιο του Arlington, ενώ μέσα το πρώτο εξάμηνο του 2015 έχει ήδη κατασκευάσει 154.000 αυτοκίνητα, αύξηση 26% σε σχέση με το 2014.

2015-Cadillac-Escalade

Τα Escalade, Suburban, Tahoe και GMC Yukon είναι εκείνα που προσθέτουν τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της GM, μιας και έχουν περιθώριο κέρδους άνω του 10,5%. Συγκεκριμένα, με κάθε μια πώληση ενός τέτοιου οχήματος, η GM βάζει περίπου 10.000 δολάρια κέρδους στα ταμεία της, ενώ ετησίως από τις πωλήσεις αυτών των μοντέλων, εισέρχονται στα ταμεία της GM περισσότερα από 3 δισ δολάρια, σχεδόν τα μισά απ’όσα κέρδισε συνολικά η GM πέρυσι (6,5 δισ. δολάρια). Το best seller μοντέλο είναι φυσικά η Cadillac Escalade, οι πωλήσεις της οποίας αντικατοπτρίζουν το 30% των συνολικών πωλήσεων πολυτελών μεγάλων SUV στις Η.Π.Α.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...