Lauda: Οι καλύτεροι αγώνες που μπορείς να παρακολουθήσεις σήμερα, είναι του MotoGP

Σχετικά άρθρα

MotoGP

Ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 και νυν στέλεχος της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes, Niki Lauda, βρέθηκε στο Μπρνο της Τσεχίας για να παρακολουθήσει τον χθεσινό MotoGP. Όπως ήταν φυσικό, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους δημοσιογράφους, ενώ λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας, προχώρησε σε μια δήλωση που δείχνει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η F1. Ο Lauda, που είναι πάντα ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, τόνισε το πόσο εύκολα έχουν γίνει τα μονοθέσια στην οδήγηση, ειδικά σε σύγκριση με τις μοτοσυκλέτες του MotoGP.

(Το MotoGP) Είναι απίστευτο, με 350kph ή περισσότερα και βλέπετε με ποιο τρόπο ελέγχουν (τις μοτοσυκλέτες), είναι οι καλύτεροι αγώνες που μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα.

Δυστυχώς, στην Formula 1 είναι το αντίθετο. Τα αυτοκίνητα είναι τόσο εύκολα στην οδήγηση, που δεν μπορείτε να δείτε λαστιχιές ή κάτι παρόμοιο. Είναι δύσκολο να τα βάλεις με τις μοτοσυκλέτες, κι αυτό δείχνει γιατί δουλεύουμε ώστε τα αυτοκίνητα να είναι και πάλι πιο δύσκολα στην οδήγηση.

Το Autoblog.gr προσπάθησε πρόσφατα να εντοπίσει τι κάνει σωστά το MotoGP, που θα μπορούσε να το υιοθετήσει και η F1, και τις λεπτομέρειες μπορείς να τις διαβάσεις εδώ.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...