Ο Rosberg αναγνωρίζει την ανωτερότητα του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

458 χιλιοστά: αυτή ήταν η διαφορά μεταξύ των Lewis Hamilton και Nico Rosberg στις σημερινές κατατακτήριες, φέροντας τον Βρετανό με άνεση στην πρώτη θέση για τον αυριανό αγώνα. Ο Γερμανός ήταν για μία ακόμα φορά φέτος κατώτερος των περιστάσεων, αφού δεν κατάφερε ούτε να αποτελέσει ουσιαστικό αντίπαλο για τον Πρωταθλητή.

Ο 30χρονος ξέρει ότι ο αγώνας ίσως να είναι μια διαφορετική ιστορία αύριο, ελπίζοντας πως θα κάνει μία καλή εκκίνηση, για να μπορέσει να περάσει μπροστά ή να έχει τον ρυθμό να μείνει κοντά στον team-mate του, προκειμένου να διεκδικήσει στη συνέχεια κάποιο προσπέρασμα.

Ο Lewis ήταν πραγματικά πολύ γρήγορος στο τέλος και βρήκε λίγο παραπάνω ή αρκετό παραπάνω χρόνο, κάτι που εγώ δεν είχα στην τσέπη μου. Φυσικά, είναι απογοητευτικό, αλλά, με τις νέες εκκινήσεις που πρέπει να τα κάνουμε όλα εμείς τώρα, υπάρχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες αύριο, ακόμα και στην εκκίνηση μέχρι και τη στροφή 5. Εδώ είναι πιθανά τα προσπεράσματα, έχουμε δει πολλές φορές τι έχει γίνει, έτσι οι ελπίδες μου είναι ακόμα υψηλές.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...