Έκθεση Φρανκφούρτης 2015 με 210 πρεμιέρες – Τι θα δούμε

Σχετικά άρθρα

IAA_2015_EN_16_9_HD_RGB

Από την επόμενη Δευτέρα 14 του μηνός, “μετακομίζουμε”, με το Autoblog.gr να δίνει το παρών στην Φρανκφούρτη, ώστε να καλύψει με τον τρόπο που μόνο αυτό ξέρει, την 66η έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η έκθεση που εναλλάσσεται κάθε δύο χρόνια με αυτή του Παρισιού, έχει επιλεγεί από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως τα νέα τους μοντέλα. Περισσότερες από 210 παγκόσμιες πρεμιέρες θα γίνουν στη φετινή έκθεση, ενώ θα υπάρχουν 26 ευρωπαϊκές και 30 γερμανικές πρεμιέρες. Η έκθεση καταλαμβάνει χώρο 230.000 τ.μ, χώρος που ισοδυναμεί με 33 γήπεδα ποδοσφαίρου. Συνολικά θα υπάρχουν 1.103 εκθέτες από 39 χώρους.

Οι πύλες θα ανοίξουν για τους δημοσιογράφους την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να παραβρεθούν περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι των media για να καταγράψουν τα εκθέματα. Για το κοινό οι πύλες θα ανοίξουν από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοικτές για 11 ημέρες έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Οι φετινοί επισκέπτες θα μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα.

Ατραξίον της φετινής έκθεσης αναμένεται να είναι η Alfa Romeo Giulia, η Ferrari 488 Spider, η ανανεωμένη τουρμπάτη 911 facelift, η Lamborghini Huracan Spyder, η Bentley Bentayga, το Bugatti Vision Gran Turismo Concept και άλλα πολλά, που για να μην σε κουράζω, δες στη συνέχεια την αναλυτική λίστα όλων των αυτοκινήτων που θα υπάρχουν στον εκθεσιακό χώρο.

Εμείς, για ακόμη μια φορά, θα δώσουμε το παρόν στην Γερμανική πόλη, εκεί που για σχεδόν μια εβδομάδα θα χτυπά η καρδιά της αυτοκίνησης ώστε να σου μεταφέρουμε τα πάντα που θα λαμβάνουν χώρα στο εκθεσιακό κέντρο. Εσύ για να μην χάσεις κάποιο από τα αυτοκίνητα επισκέψου την κατηγορία της έκθεσης, εγγράψου στο RSS Feed ή ακολούθησε μας στο Facebook και στο Twitter για να έχεις πάντα τα τελευταία νέα.

Πάμε να δούμε μέχρι στιγμής τι αυτοκίνητα γνωρίζουμε ότι θα παρουσιαστούν εκεί 100%, αλλά είναι σίγουρο ότι οι εταιρίες θα κάνουν την έκπληξη και θα μας παρουσιάσουν σίγουρα περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που ήδη έχουνε ανακοινώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Aston Martin, Chevrolet, Cadillac, Donkervoort, Lotus, McLaren και Volvo δεν θα έχουν παρουσία στην έκθεση της Γερμανικής πόλης.

Η λίστα θα ανανεώνεται με κάθε νέα παρουσίαση που θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδος.

Αυτοκινητοβιομηχανίες

Alfa Romeo

Artega

Audi

Aston Martin

Bentley

Borgward

BMW

Bugatti

Citroen

Dacia

DS

Ferrari

Fiat

Ford

Geely

Honda

Hyundai

Infiniti

Jaguar

Kia

Lancia

Lamborghini

Lotus

Lexus

Maserati

Mazda

Mercedes

MINI

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Rolls Royce

Seat

Sin

Skoda

Smart

Ssangyong

Suzuki

Toyota

Volkswagen

Βελτιωτές

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...