Η Audi teasάρει για άλλη μία φορά το e-tron quattro concept

Σχετικά άρθρα

Audi e-tron quattro teaser image 1

Μετά το teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα η Audi για το e-tron quattro concept που θα παρουσιάσει στην έκθεση της Φρανκφούρτης, έρχονται δύο teaser φωτογραφίες για το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της Γερμανικής εταιρίας.

Από την πρώτη φωτογραφία, φαίνεται η μεγάλη, χρωμιωμένη γρίλια με το σήμα της Audi και το “e-tron” στο κάτω μέρος ενώ από την δεύτερη, ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά, LED φωτιστικά σώματα και οι τεράστιες ζάντες ελαφρού κράματος.

Audi e-tron quattro teaser image 2

Να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο αποτελεί στην ουσία πρόγευση της έκδοσης παραγωγής του Q6. Βασίζεται στην δεύτερη γενιά της MLB πλατφόρμας και έχει αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας της τάξης του 0.25. Το concept “δανείζεται” τεχνολογία από το R8 e-tron. Θα διαθέτει 3 ηλεκτροκινητήρες –έναν στον εμπρός άξονα και από έναν στους δύο πίσω τροχούς- που θα τροφοδοτούνται από μία μπαταρία ιόντων-λιθίου των LG Chem και Samsung SDI. Η έκδοση παραγωγής, θα παρουσιαστεί το 2018 και θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: στην πρώτη, το powertrain θα έχει απόδοση 300 ίππων και 450 Nm ροπής και στην δεύτερη, θα έχει απόδοση 400 ίππων και 650 Nm ροπής. Αργότερα θα προστεθεί στην γκάμα και μία τρίτη, με 500 άλογα και 750 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...