Η Aston Martin Racing παρουσίασε την ανανεωμένη για το 2016, Vantage GTE

Σχετικά άρθρα

091115_motor_aston_bottom.vadapt.955.high.70

Η Aston Martin Racing παρουσίασε την ανανεωμένη για το 2016, Vantage GTE και αυτό είναι σημαντικό επειδή δείχνει την κατεύθυνση στην οποία κινείται η FIA για την GTE κατηγορία του World Endurance Championship.

Η FIA θέλει να αυξήσει τη διαφορά στην απόδοση μεταξύ GTE και GT3 και εστιάζοντας στην αεροδυναμική του πατώματος, το αυτοκίνητο διατηρεί την ταυτότητα της έκδοσης δρόμου.

rsz_the_2016_vantage_gte_has_significant_aerodynamic_improvements

Δήλωσε ο Dan Sayers, τεχνικός διευθυντής της Aston Martin Racing. Οι βασικότερες διαφορές εντοπίζονται όπως ανέφερε ο Sayers στην αεροδυναμική. Ειδικότερα, τόσο ο διαχύτης, όσο και η πίσω αεροτομή, μπορούν να εκτείνονται έως και 100 χιλιοστά πίσω από το αυτοκίνητο ενώ αντίστοιχες είναι οι αλλαγές και για το splitter. Αυτή τη στιγμή, η ανανεωμένη Vantage GTE περνάει τα Balance of Performance tests στο Ladoux της Γαλλίας, μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας της.

rsz_21the_vantage_gtes_wing_has_been_extended_by_100mm

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...