Η Manor δεν θα παρουσιάσει φέτος νέο μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

11951993_868004999921989_9064361794324863528_n

Τελικά, η αλλαγή πλεύσης για τη μη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Manor, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει, επαληθεύτηκε. Με την Mercedes να έρχεται όλο και πιο κοντά στην μικρή ομάδα, και χωρίς να υπάρχουν χρήματα για ξόδεμα, πάρθηκε η απόφαση να μην παρουσιαστεί για το 2015 νέο μονοθέσιο, μένοντας με τη μια και μοναδική αναβάθμιση που παρουσιάστηκε στο Silverstone. Πάντως, ο Graeme Lowdon λέει πως θα έρθουν κι άλλες αναβαθμίσεις αργότερα, όμως, θα είναι όλες σχετικές με το μονοθέσιο της νέας χρονιάς.

Το σχέδιο που είχαμε από την αρχή του έτους, προέβλεπε να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο σασί και τον κινητήρα, κατά τη διάρκεια της περιόδου του 2015. Αλλά, καθώς εξελισσόμασταν και προσλαμβάναμε περισσότερους ανθρώπους, έγινε όλο και λιγότερο εφικτό το να ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο, και όλο και πιο συμφέρον το να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το νέο σασί

Όλοι είναι πεπεισμένοι ότι όταν θα έρθει το επόμενο αυτοκίνητο, θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Φαντάζομαι πως αυτό θα γίνει το επόμενο έτος. Είμαστε στους μακρινούς αγώνες τώρα και με τον χρόνο παραγωγής και όλα τα άλλα, θα είναι δύσκολο να το φέρουμε φέτος.

11998823_868407919881697_2850523158550084739_n

Φαίνεται πλέον όλο και πιο ωφέλιμο να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό και να παίρνουμε στοιχεία για την αεροδυναμική, παρά να πατήσουμε το κουμπί για την κατασκευή του αυτοκινήτου τώρα. Πάντως, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα έχουμε κάποια νέα πράγματα στην Σιγκαπούρη και ίσως και την Ιαπωνία.

Υπάρχουν πολλές αναβαθμίσεις οι οποίες εφαρμόζονται στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς, οπότε αυτό δεν θα μας κοστίσει χρόνο εξέλιξης. Δεν θα μας αποσπάσει από το 2016 και τα σχέδιά μας. Αν μη τι άλλο, θα είναι δωρεάν, οπότε ναι, σίγουρα θα συνεχίσουμε να φέρνουμε πράγματα.

Μέχρι σήμερα, ο Stephen Fitzpatrick, ο άνθρωπος που έσωσε την ομάδα από την χρεωκοπία, έχει επενδύσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην Manor. Και με την συμφωνία με την Mercedes να επίκειται, ώστε να μετατραπεί η Manor σε ομάδα δορυφόρο, το ενδιαφέρον των επενδυτών μεγαλώνει. Έτσι, η ομάδα επαναπροσέλαβε την επενδυτική τράπεζα Rothschild, ώστε να εκτιμήσει προσφορές από πιθανούς νέους επενδυτές, αφού έχει ήδη δεχθεί αυτόκλητες προσφορές για μειοψηφικά πακέτα μετοχών.

[Πηγές: Autosport, The Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...