Το νέο Renault Scenic θα λανσαριστεί στην αγορά το 2016

Σχετικά άρθρα

renaultscenic

Το Renault Scenic στην τελευταία του εκδοχή, κυκλοφορεί στην αγορά από το 2009, οπότε ήρθε η ώρα για μία αλλαγή. Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Renault όμως, Laurens van den Acker, θα είναι μία ριζοσπαστική αλλαγή.

Θυμηθείτε όταν η Renault εφηύρε την κατηγορία αλλά στη συνέχεια λανσάρισε εξελίξεις του ίδιου θέματος στην δεύτερη και την τρίτη γενιά του μοντέλου. Από τότε, η κατηγορία είναι υπό πίεση, στο σημείο που είτε θα επανεφεύρουμε το Scenic, είτε θα το αφήσουμε να πεθάνει.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο van den Acker μας λέει ότι το Scenic θα ακολουθήσει την πορεία  των άλλων MPV της εταιρίας και θα πάρει μία πιο crossover μορφή. Μία μορφή που σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος της Renault, “θα είναι πρόκληση για την κατηγορία”. Πότε θα γίνει αυτό; Κατά πάσα πιθανότητα, το νέο Scenic θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2016 με τις πωλήσεις του να ξεκινούν είτε στα τέλη του έτους, είτε στις αρχές του 2017.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...