Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale (1)

Η Alfa Romeo παρουσίασε την Giulietta Sprint Speciale. Υπάρχουν νέες ζάντες 17″, νέος πίσω προφυλακτήρας, πλαϊνές ποδιές, νέες απολήξεις εξατμίσεων, Sprint σήματα, φιμέ πίσω παράθυρα, ανθρακί μπροστά γρίλια και ανθρακί χειρολαβές.

Η Giulietta Sprint Speciale φέρει σπορ ανάρτηση, μεγάλα φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες Brembo και στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα επενδυμένα με ύφασμα και Alcantara με κόκκινες ραφές, δερμάτινο σπορ τιμόνι, ασημί διακοσμητικά, αλουμινένια πεντάλς και διακοσμητικά μαρσπιέ. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει αυτόματος κλιματισμός, προβολείς ομίχλης, Uconnect σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 5″ ή 6,5″.

Θα προσφέρεται με τον 1.4-λίτρων MultiAir Turbo απόδοσης 150 ίππων και με τρεις πετρελαιοκινητήρες, τον 1.6 JTDM των 120 ίππων, τον 2.0 JTDM των 150 ίππων και με τον 2.0 JTDM των 175 ίππων που συνδυάζεται με το Alfa TCT κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...