Κάνοντας την ταχύτερη σούζα του κόσμου με Suzuki Hayabusa turbo των 540 ίππων!

Σχετικά άρθρα

gary-rothwell-wheelie-world-record-14

Gary Rothwell. Να θυμάσαι αυτό το όνομα γιατί ο άνθρωπος είναι τρελός! Το ρεκόρ για το οποίο διάβασες στον τίτλο, καταρρίφθηκε σε αεροδιάδρομο στην Αγγλία, στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο Rothwell, επέβαινε στην 540 ίππων Suzuki Hayabusa turbo του και ενώ είχε ταχύτητα 337.56 km/h, σήκωσε την μοτοσυκλέτα και την ισορρόπησε στην πίσω της ρόδα!

https://youtu.be/qXPPe4Pgq28

Στα 337.56 km/h, με ότι σημαίνει αυτό για τον αέρα και τις αεροδυναμικές αντιστάσεις, ο Rothwell ισορρόπησε στην πίσω ρόδα το κτήνος των 540 ίππων για 1 ολόκληρο χιλιόμετρο. Ok, με αυτή την ταχύτητα το χιλιόμετρο καλύφθηκε σε “μόλις” 11 δευτερόλεπτα αλλά και πάλι! Η πλάκα είναι ότι ο Rothwell δεν σταμάτησε εκεί… Προσπάθησε να σπάσει το δικό του ρεκόρ, κάνοντας σούζα στα 338 km/h αλλά μία ξαφνική ριπή ανέμου έστειλε την μπροστά ρόδα λίγο πλάγια ακριβώς πριν αυτή ακουμπήσει στην άσφαλτο. Σε μία στιγμή που ο ίδιος ο Rothwell περιέγραψε ως “poo in the pants moment”!

Περιττό να αναφέρω αλλά ας το κάνω όπως και να έχει: μην τολμήσεις να προσπαθήσεις κάτι τέτοιο γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα ζήσεις για να περιγράψεις την εμπειρία! Το ρεκόρ έγινε σε αεροδιάδρομο και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας!

ΠηγήGizmag

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...