Ο Martin Caceres μέθυσε και τράκαρε την Ferrari του, η Γιουβέντους τον έθεσε εκτός ομάδας

Σχετικά άρθρα

Martin Caceres

Ο Ουρουγουανός αμυντικός της Γιουβέντους, Martin Caceres, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την Ferrari 458 Italia του τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (29 Σεπτεμβρίου) στο Τορίνο. Ο ίδιος, όπως αποδείχτηκε, υπό την επήρεια αλκοόλ έπεσε πάνω σε μια στάση λεωφορείου και σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, με την αστυνομία να του επιβάλει πρόστιμο 1.000 ευρώ, να του κατάσχει το αυτοκίνητο για 180 ημέρες, ενώ του αφαίρεσε και το δίπλωμα οδήγησης. Ωστόσο, δεν είναι αυτά τα χειρότερα για τον Ουρουγουανό, μιας και η Γιουβέντους τον έθεσε εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας.

Martin Caceres 2

Ο Caceres είχε απασχολήσει τις αρχές ακόμη δυο φορές με αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Το 2013 στο Τορίνο και πάλι, είχε τρακάρει το αυτοκίνητό του δίπλα από την είσοδο του μετρό, ενώ το 2014 στο Μοντεβιδέο είχε τρακάρει με δύο άλλα αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...