Η Checker επιστρέφει με δύο νέα πρωτότυπα

Σχετικά άρθρα

checker

Η Checker η εταιρία που ήταν υπεύθυνη για τα πιο εμβληματικά ταξί της Νέας Υόρκης επιστρέφει από τις στάχτες της και μετά από σχεδόν 30 χρόνια θα παρουσιάσει δύο νέα πρωτότυπα. Η εταιρία Checker Motor Cars από τη Μασαχουσέτη εξασφάλισε πρόσφατα τα δικαιώματα των εμπορικών σημάτων της Checker αναβιώνοντας το εμπορικό σήμα με δύο νέα πρωτότυπα, τα οποία και ελπίζει να τα περάσει στη παραγωγή το φθινόπωρο του 2018.

checker-sport-pickup-crossover-concept

Και τα δύο πρωτότυπα διαθέτουν ρετρό χαρακτηριστικά, με το Sport Pick-Up Crossover concept να βασίζεται στον σχεδιασμό του Chevrolet El Camino. Ο Steve Contarino, ιδιοκτήτης της Checker Motor Cars πιστεύει πως υπάρχει ακόμη ανάγκη για τον συγκεκριμένο τύπο οχήματος, μιας και όπως πιστεύει η εταιρία, υπάρχει το κοινό εκείνο που θα ήθελε σήμερα να έχει στη κατοχή του ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

checker-sport-pickup-crossover-concept a888-concept

Το δεύτερο είναι το A888 Concept, ένα εξάπορτο sedan πρωτότυπο, εμπνευσμένο από το Checker Aerobus των δεκαετιών του 1960 και του 1970. Οι τέσσερις από τις πόρτες του είναι κανονικού μεγέθους, με την τρίτη σειρά των καθισμάτων να έχει τη δυνατότητα αναδίπλωσης. Η εταιρία δηλώνει πως στόχος της είναι να κατασκευάσει 100 μονάδες από κάθε μοντέλο, με τις τιμές τους να κυμαίνονται μεταξύ 50.000 και 70.000 δολαρίων.

ΠηγήFoxnews

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...