508093

Η Porsche σε μια ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες στο εργοστάσιό της στο Zuffenhausen της Γερμανίας, παρέδωσε τις 5 από τις 60 911 GTS Club Coupe που θα κατασκευάσει.

Το μοντέλο είναι σχεδιασμένο για την 60η επέτειο του Porsche Club of America και προσφέρεται μόνο στο Club Blau χρώμα με το SportDesign πακέτο να αποτελεί μέρος του standard εξοπλισμού. Το μοντέλο διαθέτει επίσης bi-xenon φωτιστικά σώματα, SportDesign καθρέπτες και την χαρακτηριστική, “ducktail” πίσω αεροτομή. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι φιμέ ενώ οι ζάντες ελαφρού κράματος Sport Classic είναι 20 ιντσών και δίχρωμες.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και στο εσωτερικό όπου τα καθίσματα έχουν επενδυθεί με έναν συνδυασμό δέρματος και alcantara και υπάρχουν ανθρακονημάτινα διακοσμητικά και Carmine Red λεπτομέρειες. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα διακριτικά σήματα και τα μεταλλικά μαρσπιέ που γράφουν “GTS Club Coupe”.

Για την κίνηση του μοντέλου, φροντίζει ένας 3,8 λίτρων εξακύλινδρος κινητήρας που παράγει 430 άλογα και επιτρέπει στην 911 να επιταχύνει στα 96 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική να φτάνει τα 305 χλμ/ώρα.