Χαμηλές προσδοκίες έχει η Ferrari για τη Ρωσία, εν αντιθέσει με τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

GP GIAPPONE F1/2015

Τρεις συνεχόμενες παρουσίες στο βάθρο συμπλήρωσε η Ferrari μετά και από το Ιαπωνικό Grand Prix. Η ιταλική ομάδα βαδίζει προς τη Ρωσία και το Grand Prix στο Sochi, με στόχο ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα, με τη Mercedes να έχει κάποιες αμφιβολίες για το ποια θα είναι η συμπεριφορά των ελαστικών στην άσφαλτο που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτή στη Σιγκαπούρη.

Ο επί κεφαλής της Scuderia, Maurizio Arrivabene, δεν φαίνεται πως έχει υψηλές προσδοκίες για το 15ο φετινό Grand Prix, λόγω των χαρακτηριστικών της πίστα, ωστόσο τονίζει πως η SF15-T θα είναι ξανά στα νερά της από τον μεθεπόμενο αγώνα στο Austin.

Πιστεύω πως δε θα είμαστε τόσο δυνατοί, λόγω χαμηλής πρόσφυσης. Όμως, θα πρέπει να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας στο Austin. Το Μεξικό είναι ένα άγνωστο μέρος για όλους μας, επειδή η Formula 1 δε βρέθηκε εκεί για 20 χρόνια. Στη Βραζιλία θα μας έδινα πιθανότητες 50-50 και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου στο Abu Dhabi.

GP GIAPPONE F1/2015

Με το αφεντικό του δε δείχνει να συμφωνεί ο Kimi Raikkonen, καθώς επισημαίνει πως κάποιες φορές η πράξη μπορεί να είναι καλύτερη απ’ ό,τι η θεωρία, έχοντας πίστη στη δουλειά των μηχανικών του.

Πριν από τη Monza, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, αλλά τελικά ήταν αρκετά καλός. Η Suzuka θεωρητικά δεν ήταν καλή για εμάς, αλλά είχαμε έναν καλό αγώνα εκεί. Αυτό δείχνει ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Σίγουρα κάποιες πίστες είναι πιο δύσκολες για το μονοθέσιό μας, ανάλογα με τη χάραξη. Ξέρουμε ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά έχουμε κάνει την έκπληξη. Ξέρουμε πού είναι οι αδυναμίες μας, μα υπάρχουν περιορισμένα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση της σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε βήμα με το βήμα, και τη νέα σεζόν θα είμαστε ξανά καλύτεροι.

Lewis Hamilton

Μοναδικός στόχος είναι η νίκη για τον Lewis Hamilton, ο οποίος έμεινε πολύ ικανοποιημένος με την ταχύτητα και τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του στον προηγούμενο αγώνα, ελπίζοντας πως η ίδια εικόνα θα ισχύσει και στους εναπομείναντες αγώνες.

Το μονοθέσιο ήταν απίστευτο στην οδήγηση στην Ιαπωνία, έτσι ελπίζω ότι θα είναι λίγο-πολύ το ίδιο και στους επόμενους αγώνες, ξεκινώντας από τη Ρωσία. Πέρυσι, ήταν η πρώτη μου εμπειρία από τη Ρωσία σε όλη μου την καριέρα και είχαμε έναν σπουδαίο αγώνα εδώ.

Η πίστα είναι καλή, αρκετά μεγάλη κι έχει μερικές ενδιαφέρουσες στροφές, αλλά κι ευκαιρίες για προσπέρασμα. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ζήσουμε αυτές τις μεγάλες στιγμές ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα πιέσω όσο περισσότερο μπορώ για να το κάνω να συμβεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr