GP ΗΠΑ 2015, FP2: Ακύρωση λόγω καταιγίδων!

Σχετικά άρθρα

sne22475

Η καταιγίδα που θα έπληττε την πίστα του Ώστιν τελικά άργησε μόνο μερικές ώρες. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα πριν την έναρξη του FP2 ήταν κακές, η καταιγίδα που ήταν πάνω από την πίστα είχε πλημμυρίσει τα πάντα και ο κίνδυνος για κεραυνούς απομάκρυνε όλους τους κριτές από τις θέσεις τους με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές.

Ο προβληματισμός για τον καιρό είναι μεγάλος μιας και αύριο αναμένετε το ίδιο σκηνικό. Το πρόβλημα των ομάδων είναι και η χρησιμοποίηση των τριών σετ ενδιάμεσων και βρόχινων ελαστικών που μπορούν να έχουν κατά την διάρκεια ενός αγωνιστικού τριημέρου. Οι ομάδες ήδη έχουν χρησιμοποιήσει ένα σετ ενδιάμεσων και βρόχινων ελαστικών και, αν αύριο χρησιμοποιήσουν και το δεύτερο, τότε σε περίπτωση βροχής στον αγώνα πραγματικά θα έχουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση αφού αποκλείεται κάποια ομάδα να μπορέσει να βγάλει αγώνα με ένα σετ βρόχινης και ενδιάμεσης γόμας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...