Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Mercedes-Benz GLS

Σχετικά άρθρα

2016 Mercedes-Benz GLS leaked image

Λίγες μέρες (ή ώρες) πριν την επίσημη παρουσίαση της Mercedes-Benz GLS, και σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν το ντεμπούτο του αυτοκινήτου στην έκθεση του Los Angeles, διέρρευσαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες του μεγάλου SUV.

To αυτοκίνητο είναι το τελευταίο που αλλάζει την ονομασία του, καθώς πρακτικά αποτελεί το facelift της GL-Class. Οι αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες μας δείχνουν τους νέους προφυλακτήρες (με τον εμπρός να διαθέτει μεγάλες εισαγωγές αέρα), τα νέα φωτιστικά σώματα, τη νέα γρίλια που ενσωματώνει το μεγαλύτερο λογότυπο της εταιρίας,. Φωτογραφίες εσωτερικού δεν έχουμε, αλλά από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουμε δει ότι θα μοιάζει αρκετά με αυτό της GLE Coupe.

2016 Mercedes-Benz GLS leaked image

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με V6 και V8 κινητήρες, με την κορυφαία GLS 63 AMG S να εφοδιάζεται με τον 5.5-λίτρων twin-turbo V8 απόδοσης 585 ίππων και 700 Nm ροπής. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στο τέλος του χρόνου, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στο πρώτο δίμηνο του 2016, ενώ μελλοντικά θα κυκλοφορήσει και σε Maybach έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...