“Το τερμάτισε” η Scion με τα μοντέλα της για τη SEMA

Σχετικά άρθρα

2015-Scion-iA-Eddie-Huang-1

Η SEMA έχει τον τίτλο της “καγκουροέκθεσης”, και η Scion θέλησε να βάλει το δικό της κερασάκι στην τούρτα, παρουσιάζοντας εκεί τρία υπερβολικά άσχημα και κακόγουστα μοντέλα της. Τα δύο βασίζονται πάνω στο Scion iA, ένα Mazda2 δηλαδή με τα σήματα της Scion, βάφοντας τα σε κίτρινο/μαύρο και κόκκινο/γαλάζιο χρώμα. Το κίτρινο διαθέτει εξωφρενικά χαμηλή ανάρτηση, αλυσίδα για τιμόνι, με το εσωτερικό να είναι γεμάτο με ηχεία, ενώ στο κόκκινο η Scion έκρινε σκόπιμο πως έπρεπε να τοποθετήσει συσκευή παραγωγής καπνού.

2015-Scion-iA-Eddie-Huang-12

Το τρίτο μοντέλο είναι ένα iM που και αυτό έχει εξοπλιστεί με αερανάρτηση, νέο bodykit, νέες ζάντες και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό. Το μόνο μοντέλο που μπορεί να χαρακτηριστεί όμορφο είναι το FR-S Release Series 2.0, το οποίο θα περάσει σε περιορισμένη παραγωγή 1000 μονάδων.. Σε αυτό η Scion τοποθέτησε μπροστά spoiler, ζάντες 17″, xenon φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, θερμαινόμενα καθίσματα επενδυμένα με δέρμα και Alcantara και δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις στο τιμόνι, στον επιλογέα ταχυτήτων, στο χειρόφρενο και στο ταμπλό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάποιος μετέτρεψε μια BMW M4 σε αγροτικό

Την πρωταπριλιά του 2011 η BMW ως φάρσα είχε παρουσιάζει την M3 pickup. 11 χρόνια μετά, στην SEMA που διεξήχθη τη περασμένη εβδομάδα στο...