To νέο MG3 στο τελευταίο teaser πριν τα αποκαλυπτήρια του

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζει η δημοσιογραφική ημέρα της φετινής έκθεσης της Γενεύης, με την MG να είναι μια από τις ελάχιστες αυτοκινητοβιομηχανίες που θα δώσουν το παρόν.

Εκεί, η η βρετανική εταιρία -υπό ιδιοκτησία της κινέζικης SAIC- θα αποκαλύψει το ολοκαίνουριο MG3, δίνοντας τώρα ένα τελευταίο teaser video, που αποκαλύπτει αρκετά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του supermini.

Η εταιρία αναφέρει ότι το νέο MG3 Hybrid Plus θα αντικαταστήσει το υπάρχον βενζινοκίνητο μοντέλο, με τη νέα γενιά να αντιπροσωπεύει το ορόσημο στην εξέλιξη των κινητήρων της MG, προσφέροντας ένα αμιγώς υβριδικό σύνολο.

Σχεδιαστικά, το νέο MG3 ακολουθεί τη ταυτότητα των MG5 και MG7. Το μπροστινό μέρος διαθέτει αιχμηρή μύτη και επιθετικούς προβολείς, με τη μεγάλη εισαγωγή του προφυλακτήρα να αντισταθμίζει την έλλειψη μάσκας. Το προφίλ είναι πιο σμιλεμένο, με αρκετές καμπύλες, ενώ στο πίσω μέρος, υπάρχει ένα ζευγάρι οριζόντια τοποθετημένα φώτα και σπορ προφυλακτήρας.

Παράλληλα με την παγκόσμια πρεμιέρα του MG3 Hybrid, η MG θα λανσάρει στην έκθεση της Γενεύης και την IM Motors. Το όνομα προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Intelligent Mobility, και πρόκειται για μια νέα μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων από τη μητρική εταιρεία της MG.

Το IM L6 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, και είναι ένα premium sedan μοντέλο που -σύμφωνα με την εταιρία- προσφέρει κορυφαία επίπεδα τεχνολογίας. Όταν η IM λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2025, θα δραστηριοποιείται στον τομέα της premium κατηγορίας ηλεκτρικών, με σαφή εστίαση σε executive sedan και τα μεγάλα SUV.

Το IM L6 θα έχει μπαταρίες στερεάς κατάστασης και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα. Θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με αυτονομία 600 και 800 χλμ αντίστοιχα.

Εκεί θα είμαστε εμείς, με το Autoblog.gr να δίνει ανελλιπώς το παρόν στην συγκεκριμένη έκθεση από το 2011, με το εκθεσιακό κέντρο Palexpo να ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...